​ Plaçkitet një këmbimore në Gjilan

​ Plaçkitet një këmbimore në Gjilan

Policia njofton se në rrugën “Adem Jashari”, në një person ka raportuar se tre persona të maskuar me përdorim force kanë depërtuar në lokalin – këmbimoren e tij dhe kanë vjedhur kasafortën në të cilën sipas ankuesit ka pasur: dollarë amerikanë, franga zvicerane dhe euro.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore, për rastin është informuar prokurori.