​Abrashi: Kemi siguruar votat për qeverinë e re

​Abrashi: Kemi siguruar votat për qeverinë e re

Pas mbledhjes së kryesisë AAK-së, deputeti Gazmend Abrashi tha se ka dakordim të plotë për koalicion mes LDK dhe AAK me mandatat Avdullah Hoti, teksa shtoi se nuk ka as një kufizim ligjor për qeverinë e re, dhe shpejt pritet të votohet në kuvend.

Abrashi tha se kanë siguruar votat për votimin e qeverisë së re.

Katër ministri dhe zëvëndëskryeministrin e parë do t’i takojnë AAK-së.

Emrat: Besnik Tahiri – zëvëndëskryeministër

Meliza Haradinaj – Ministrinë e Punëve të Jashtme

Ramë Lika – Ministër i Arsimit

Selim Selimi – Ministër i Drejtësisë, dhe

Blerim Kuqi – Ministër i Ekonomisë