fbpx

​Bora bllokon magjistralen Prishtinë-Shkup

​Bora bllokon magjistralen Prishtinë-Shkup

Reshjet që kanë rënë mbrëmë në Maqedoni dhe rajon kanë bërë që disa rrugë të bllokohen.

Mëngjesin e sotëm qytetarët që kalojnë në magjistralen Shkup-Prishtinë dhe anasjelltas do të duhet të jenë më shumë të kujdesshëm për shkak të rrugëve të bllokuara.