​Cakaj: Familjet e prekura nga tërmeti së shpejti do kenë strehë të reja

​Cakaj: Familjet e prekura nga tërmeti së shpejti do kenë strehë të reja

“Procesi i rindërtimit të shtëpive të dëmtuara tashmë ka filluar dhe shumë shpejt këto familje do të jenë me strehë të reja e më të sigurta”, tha sot ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, gjatë vizitës së tij ku festoi festat e fundvitit me familjet e akomoduara nga tërmeti i 26 nëntor në hotel “Dolce Vita” në Golem.

Cakaj u shpreh se në këtë prag festash jemi pranë familjeve që kanë mbetur pa strehë për të ndarë së bashku me to atmosferën festive të fundvitit.

“Pranë familjeve që kanë mbetur pa strehë mbi kokë nga tërmeti i 26 nëntorit për të ndarë atmosferën e festave të fundvitit”, tha Cakaj.

Ministri në Detyrë Cakaj shprehu mirënjohjen për vullnetarët që ndihmuan në shpërndarjen e dhuratave për fëmijët në hotele.

“Mirënjohje e pafundme edhe për vullnetarët që sot na ndihmuan të shpërndajmë dhurata e dhurojmë dashuri për fëmijët që janë strehuar nëpër hotele”, u shpreh Cakaj.