​E gjithë vëmendja tek Patriot Behrami, boksieri kosovar sot lufton për medalje

​E gjithë vëmendja tek Patriot Behrami, boksieri kosovar sot lufton për medalje

Sot e gjithë vëmendja sot është te boksieri kosovar, Patriot Behrami, i cili do të ketë luftën më të rëndësishme në karrierë, atë që i siguron medaljen në Lojërat Evropiane Minsk 2019.

Boksieri kosovar, 19-vjeçar, do të përballet me Lorenzo Sotomayor nga Azerbajxhani. 34-vjeçari me prejardhje nga Kuba, ka një karrierë të pasur në boks.

Është medalist i argjendtë në Lojërat Olimpike Rio 2016 dhe medalist i artë në Lojërat Evropiane Baku 2015.

Lexoni më shumë