​Edhe tre të shëruar nga koronavirusi në Malishevë

​Edhe tre të shëruar nga koronavirusi në Malishevë

Tre persona të prekur me COVID-19 nga Komuna e Malishevës janë shëruar plotësisht.

Këtë e kanë konfirmuar vetë pacientët dhe familjarët e tyre, në komunikimin me shtabin komunal për menaxhimin e situatës me COVID-19 në Malishevë.

Numri i të shëruarave nga Malisheva, po shkon drejt rritjes së vazhdueshme dhe me rastet e sotme, arrin në 21 persona të shëruar, dhe në ditët në vijim ky numër pritet të rritet në vazhdimësi, thuhet në një komunikatë për media të Komunës së Malishevës.