​FSK-ja shënon Ditën e Forcës me shumë aktivitete

​FSK-ja shënon Ditën e Forcës me shumë aktivitete

Forca e Sigurisë së Kosovës sot shënon “Ditën e Forcës”.

Aktivitetet fillojnë nga ora 10:00 deri në 13:00, në të gjitha kazermat e FSK-së.Aktiviteti kryesor do të mbahet në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Në “Ditën e Forcës”, FSK-ja mirëpret qytetarët në të gjitha kazermat e saj, si në: Prishtinë, Mitrovicë, Istog, Gjilan, Prizren, Ferizaj dhe Pomozotin, ku vizitorët do të kenë mundësi të shohin pajisje, demonstrime dhe aktivitete të shumta që dëshmojnë për kapacitetet e FSK-së.