​Haradinaj: Mitrovica është lënë anash në dekadat e fundit

​Haradinaj: Mitrovica është lënë anash në dekadat e fundit

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka takuar 20 biznesmen nga Mitrovica, ku ka thënë se “dikur shtyllë e fortë e zhvillimit ekonomik, Mitrovica është lënë anash në këto dekadat e fundit.  Por tani është momenti i kthesës, sepse ua kemi borxh këtij qyteti dhe këtyre njerëzve”.

Postimi i Haradinajt në Facebook:

Një takim konstruktiv me përfaqësuesit e mbi 20 bizneseve nga Mitrovica. Dikur shtyllë e fortë e zhvillimit ekonomik, Mitrovica është lënë anash në këto dekadat e fundit. Por tani është momenti i kthesës, sepse ua kemi borxh këtij qyteti dhe këtyre njerëzve.