​Kim Kardashian në krah të Donald Trump

​Kim Kardashian në krah të Donald Trump

Vetëm pak muaj më parë, ylli më i madh i realitetit në botë vendosi të bëhej avokat dhe në punën e saj ajo po i referohej ligjit penal.

Kjo është arsyeja pse ajo ishte pjesë e pritjes në Shtëpinë e Bardhë dhe qëndroi pranë presidentit Donald Trump, ku ai propozoi reformën e sistemit të drejtësisë penale.

Kim Kardashian, e cila filloi praktikën e saj disa muaj më parë në një zyrë të avokatisë në San Francisko, kishte ardhur tashmë sipas detyrës zyrtare. Në punën e saj, Kim pretendon për reformën e gjyqësorit, ku propozoi t’u jepte të burgosurve lirim kushte më të mira në liri.

Në fjalën e saj para dhjetëra njerëzve të mbledhur, ndër të cilët ishin Ivanka Trump dhe burri i saj, Kim theksoi se ishte një nder i madh të ishte pjesë e kësaj pritjeje.

“Jam e nderuar që ndodhem këtu. Kjo është mënyra si i apeloj sektorit privat, si dhe aparatit shtetëror për të përshpejtuar krijimin e mundësive të punësimit për burrat dhe gratë që kryejnë dënimet e tyre në burg”,  tha Kim.