​LVV e LDK akuzojnë njëra-tjetrën për bllokim të punës së Komisionit hetimor rreth privatizimit

​LVV e LDK akuzojnë njëra-tjetrën për bllokim të punës së Komisionit hetimor rreth privatizimit

Komisioni hetimor parlamentar ka miratuar listën me katër emra të ekspertëve të jashtëm lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë, edhe pse nuk janë bërë publik emrat e tyre, njofton Insajderi.

Megjithatë për përzgjedhjen e tyre pati përplasje ndërmjet kryesuesit të këtij komisioni, Hajrulla Çeku të Lëvizjes Vetëvendosje dhe anëtares Doruntinë Maloku nga LDK

Këta dy të zgjehdur të popullit akuzuan njëri-tjetrin për bllokimin e punës së këtij komisioni.

Komisioni vendosi që intervistat me dëshmitarë të fillojnë nga data 12 tetor. /Insajderi.com