​Mblidhet Komisioni Hetimor për menaxhimin e pandemisë COVID-19

​Mblidhet Komisioni Hetimor për menaxhimin e pandemisë COVID-19

Komisioni për menaxhimin e pandemisë COVID-19 do të mblidhet të enjten.

Në këtë komision do të dëgjohen dëshmitë e dëshmitarëve, e ku në ora 09:00 në një video-lidhje do të kyçet polici i Kosovës, Arben Hajdaraj dhe në ora 09:40 do të deklarohen ekspert psikiatër të Forenzikës.

Ky Komision është formuar për të hetuar të gjitha parregullsitë që kanë mundur të kryen gjatë pandemisë. /Insajderi.com