​Ministri i MPB-së viziton Policinë e Kosovës

​Ministri i MPB-së viziton Policinë e Kosovës

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka vizituar Policinë e Kosovës, ku është pritur nga drejtori i Përgjithshëm, Rashit Qalaj me vartësit e tij.

Kjo është vizita e parë e ministrit Veliu me drejtorin Qalaj.

Në këtë takim mediat u lejuan të marrin vetëm pamje.

Më pas ministri Veliu pritet të vizitojë kampin e Njësive të Specializuar të Policisë së Kosovës, ku do të deklarohet për media.