Apple do të prezantojë së shpejti jo vetëm iPhone 8, iPhone 7S dhe 7S Plus, por edhe Apple Watch Series 3, brezin e tretë të orëve të kompanisë së udhëhequr nga Tim Cook.

" />

​Ora e re e Applet prezantohet së bashku me iPhone 8

​Ora e re e Applet prezantohet së bashku me iPhone 8

Apple do të prezantojë së shpejti jo vetëm iPhone 8, iPhone 7S dhe 7S Plus, por edhe Apple Watch Series 3, brezin e tretë të orëve të kompanisë së udhëhequr nga Tim Cook.

Mendohet se kjo orë nuk do të varet edhe aq shumë nga iPhone, por do të jetë në gjendje që të punojë e pavarur. Sipas analistëve, kjo do të bëhet e mundur përmes çipit LTE, shkruan Tch.

Gjithashtu, kjo orë do të ketë lidhje me internetin si dhe GPS, që e kishte dhe versioni paraardhës.