10 gjëra të mahnitshme që mund të bëjnë foshnjat në barkun e nënës

10 gjëra të mahnitshme që mund të bëjnë foshnjat në barkun e nënës

Nga konceptimi i foshnjës deri në hyrjen e tij në botë, çdo sekondë e vogël që shpenzohet në atë që do të jetë një personalitet i madh dhe unik. Përveç lëvizjeve më të dukshme që nënat ndjejnë, por këtu janë disa gjëra që bebet bëjnë para se të lindin:

Ndjejnë dhimbje: Edhe përse është një çështje e hapur, shumë ekspertë të kujdesit shëndetësor mendojnë se foshnjat ndjejnë dhimbje sapo të mbushin 8 javë; Foshnjat shohin ëndrra derisa janë në barkun e nënës, kjo dëshmohet me lëvizjen e shpejtë të syve.

Kur nënat qeshin, këtë e bëjnë edhe bebet. Kur nëna pi duhan apo ndonjë ushqim me shije jo të mirë, ato reagojnë negativisht ndaj erërave të forta.

Edhe pse një fëmijë merr oksigjen përmes kordonit të kërthizës, muskujt e mushkërive zhvillohen ndërsa imitojnë frymëmarrjen e nënës.