10 klubet më të vlefshme të vitit 2019, vetëm tri prej tyre të futbollit

10 klubet më të vlefshme të vitit 2019, vetëm tri prej tyre të futbollit

Dy gjigantët e futbollit spanjoll, Real Madridi dhe Barcelona, si dhe Manchester United nga Premier League, janë tre klubet e vetme të futbollit që janë përfshirë në top-10 klubet me vlerën më të lartë nga revista e famshme amerikane Forbes.

Dy vendet e para nuk i përkasin futbollit. Në majë qëndron me një vlerë prej 5 miliardë dollarësh skuadra e futbollit amerikan, Dallas Cowboys, 5 herë fitues i Superbowl.

Lexoni më shumë