fbpx

103 VJEÇARI UDHËTOI SHTATË ORË E 500 KILOMETRA PËR TË PARË KLUBIN E ZEMRËS

103 VJEÇARI UDHËTOI SHTATË ORË E 500 KILOMETRA PËR TË PARË KLUBIN E ZEMRËS

Futbolli në Angli është sporti më i popullarizuar dhe më i dashuri për popullin britanik.Tifozët anglez njihen si më të pasionuarit për skuadrat e tyre dhe për mbështetjen e madhe që kanë për klubet e tyre, më shumë në Insporti.