“Wonder Woman” është filmi i dytë premiera e të cilit nuk është shtyrë që prej fillimit të pandemisë

“Wonder Woman” është filmi i dytë premiera e të cilit nuk është shtyrë që prej fillimit të pandemisë

Wonder Woman 1984 është bërë filmi i dytë i Hollywood-it që ka dalë në kinematë në Mbretërinë e Bashkuar që nga Marsi, por vetëm rreth një e katërta e kinemave janë aktualisht të hapura.

Vazhdimi i hitit 2017 me protagonist Gal Gadot është një nga publikimet e rralla të mëdha që nuk janë shtyrë përsëri në 2021.

Por me shumë zona tani përsëri nën kufizime të rrepta Covid-19, vetëm 228 nga 840 kinematë e Mbretërisë së Bashkuar mbeten të hapura.

Në SHBA, filmi do të dalë në kinema dhe në platformën streaming HBO Max në të njëjtën kohë, në ditën e Krishtlindjes.

Por asnjë njoftim sipas kërkesës nuk është njoftuar ende për Mbretërinë e Bashkuar./Insajderi.com

BBC News