114 raste të reja me COVID-19

114 raste të reja me COVID-19

141 raste të reja me COVID-19 dhe 94 pacientë janë shëruar në njëzetekatërorët e fundit në Maqedoni.

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni ka njoftuar për bilancin ditor të virusit COVID-19.

Numri rasteve në Maqedoninë e Veriut prej shpërthimit të pandemisë është 17,483 raste, ku të shëruar janë 14,516 pacientë ndërsa vazhdojnë të mbesin edhe 2,245 raste aktive. /Insajderi.com