16 vite SUKSES, 16 ditë MEGA AKSIONE!

16 vite SUKSES, 16 ditë MEGA AKSIONE!

Ka filluar festa më e MADHE e zbritjeve në Viva Fresh Store! Kjo kompani gjigante, tashmë ka mbushur 16 vite të operimit të saj të suksesshëm, brenda dhe jashtë vendit.

Për DITËLINDJEN e saj të madhe, ka përgatitur oferta të shumta EKSKLUZIVE, për 16 ditë të plota. Gjatë këtyre ditëve festive, janë hapur dyert e MEGA OFERTAVE dhe MEGA AKSIONEVE, të paimagjinueshme!

Me QINDRA e QINDRA produkte me GRATISA; 1+1 GRATIS, 2+1 GRATIS, 3+1 GRATIS si dhe shumë e shumë SURPRIZA tjera…

Oferta nga Fletushka (29 Nëntor – 5 Dhjetor)

PËR DITËLINDJEN TONË TË 16! MEGA AKSIONE të paimagjinueshme në artikuj ushqimor: 1+1, 2+1 dhe 3+1 GRATIS. Festojmë bashkë! 16 VJET ME JU! Përveç ofertave fantastike ju fitoni kuponë për çdo produkt që është pjesë e lojës “Kesh me Cash”.Mos harroni shpërblimet javore 50she, 100she dhe 500she kesh, kreejt fresh në Viva Fresh. Luaj dhe FITO#CashmeKesh #50she #100she #500shekesh #fresh #VivaFresh #loje #shperblyese #lojeatraktive #qindrashperblime #LUAJ #FITO

Gepostet von Viva Fresh Store am Freitag, 29. November 2019

Me mijëra e mijëra produkte, të hatashme me zbritje deri në – 80 %! Oferta përfshin; produktet e amvisërisë, produktet ushqimore dhe higjienike, veshmbathjet për meshkuj dhe femra, për vajza dhe djem, dhe shumë e shumë të tjera. Saaa të mundeni, shfrytëzojeni këtë mundësi, SEEEPSEEE… kjo vjen një herë në 16 VJET!

Oferta nga Fletushka (29 Nëntor – 5 Dhjetor 2019)

PËR DITËLINDJEN TONË TË 16!MEGA AKSIONE të paimagjinueshme në top artikuj! Festojmë bashkë! 16 VJET ME JU!Përveç ofertave fantastike ju fitoni kuponë për çdo produkt që është pjesë e lojës “Kesh me Cash”.Mos harroni shpërblimet javore 50she, 100she dhe 500she kesh, kreejt fresh në Viva Fresh. Luaj dhe FITO#CashmeKesh #50she #100she #500shekesh #fresh #VivaFresh #loje #shperblyese #lojeatraktive #qindrashperblime #LUAJ #FITO

Gepostet von Viva Fresh Store am Freitag, 29. November 2019

Oferta nga Fletushka (29 Nëntor – 5 Dhjetor 2019)

PËR DITËLINDJEN TONË TË 16!MEGA AKSIONE të paimagjinueshme! Festojmë bashkë! 16 VJET ME JU!Përveç ofertave fantastike ju fitoni kuponë për çdo produkt që është pjesë e lojës “Kesh me Cash”.Mos harroni shpërblimet javore 50she, 100she dhe 500she kesh, kreejt fresh në Viva Fresh. Luaj dhe FITO#CashmeKesh #50she #100she #500shekesh #fresh #VivaFresh #loje #shperblyese #lojeatraktive #qindrashperblime #LUAJ #FITO

Gepostet von Viva Fresh Store am Freitag, 29. November 2019

Oferta nga Fletushka Brendet ne Zbritje (29-5 Dhjetor 2019)

MBI 1 300 TOP ARTIKUJ të higjienës personale dhe kozmetikësi gjeni me ofertë EKSKLUZIVE në Vivafresh Store 25% zbritje në të gjitha produktet NIVEA, GILLETTE, FA dhe TAFT 20% zbritje edhe në produktet COLGATE dhe në aksesoret kozmetikë… HIXHIENA personale, ruan shëndetin tuaj! Përveç ofertave fantastike ju fitoni kuponë për çdo produkt që është pjesë e lojës “Kesh me Cash”.Mos harroni shpërblimet javore 50she, 100she dhe 500she kesh, kreejt fresh në Viva Fresh. Luaj dhe FITO#CashmeKesh #50she #100she #500shekesh #fresh #VivaFresh #loje #shperblyese #lojeatraktive #qindrashperblime #LUAJ #FITO

Gepostet von Viva Fresh Store am Freitag, 29. November 2019

Shikoni reklamën e mrekullueshme, ku aktori i njohur Naser Rafuna, shihet në rolin e DJ, duke i prirë FESTËS së madhe të ZBRITJEVE dhe të MEGA AKSIONEVE në Viva Fresh Store.

Viva Fresh Store

Festojmë së BASHKU!