2.3 milionë euro për “mikun e madh të shqiptarëve” – institucionet nuk ofrojnë dëshmi rreth raporteve të plota

Qeveria e Kosovës, nuk ishte mjaftuar vetëm me dy kompani ndërkombetare lobimi që kishte kontraktuar ndër vite. Në fillim të vitit të kaluar kishte kontraktuar kompaninë e tretë, “Alston & Bird”, të ofruar këshilla për Qeverinë dhe Presidencën. Por aktiviteti i plotë i kësaj kompanie nuk është raportuar tek Komisioni Hetimor Parlamentar, i cili është … Continue reading 2.3 milionë euro për “mikun e madh të shqiptarëve” – institucionet nuk ofrojnë dëshmi rreth raporteve të plota