2 Ton publikon këngën e re “Ca Va”

2 Ton publikon këngën e re “Ca Va”

Është një ndër  reperët më të komentuar  në rrjete sociale, reperi 2 Ton është shumë i përkushtuar në muzikë duke sjell hite kohë pas kohe.

Prej ditësh  2 Ton ka paralajmruar këngën e re. “Ca Va” mban titullin kënga e tij e re, e cila është ritmike dhe verore.

2 Ton ndërkohë vazhdon të jetë shumë i angazhuar me koncerte.