22 të vdekur dhe 564 të infekuar me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

22 të vdekur dhe 564 të infekuar me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni të Veriut, 564 persona kanë rezultuar të infektuar me COVID-19, nga 3526 testime të kryera.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë, gjatë këtyre 24 orëve, 22 persona kanë humbur jetën.

Kurse, 1357 qytetarë janë shëruar./Insajderi.com