fbpx

22 vjeçarja pasurohet duke i shitur fotot nudo

22 vjeçarja pasurohet duke i shitur fotot nudo

Milionerja më e re në Britaninë e Madhe ka nisur të shesë fotografi topless të vetes për 50 paund.

Jane Park ishte 17 vjeçe kur fitoi 1 milionë paund, gjë që i ndikoi për keq në jetë pasi nuk arrin të gjejë një partner të besueshëm.

Tashmë ka nisur të shesë fotografitë nudo për një arsye tepër të rëndësishme.

“Ndihem kaq e fuqishme. Kam shitur fotografi online për meshkujt e dëshpëruar që të shohin gjoksin tim për 50 paund dhe paratë do t’i dhuroj për bamirësi”, shkruajti Jane.

23-vjeçarja i bëri të qartë të gjithëve se kjo nuk është një mënyrë për të rritur pasurinë e saj, por për të ndihmuar të tjerët.

Kujtojmë se më parë, Jane deklaroi se kishte një vit pa kryer marrëdhënie seksuale.

Vitin e shkuar, në përpjekje për të gjetur një partner, Jane krijoi një faqe interneti ku të “interesuarit” mund të aplikonin dhe ajo do tu ofronte 80 mijë euro.