Tri fjali, plot gabime – Universiteti “Haxhi Zeka” e arsyeton vendimin e KShC-së

Tri fjali, plot gabime – Universiteti “Haxhi Zeka” e arsyeton vendimin e KShC-së

Këshilli Shtetëror i Cilësisë, dje ka vendosur për moakreditimin e disa kolegje dhe tri universiteve publike, në mesin e të cilave edhe Universitetin “Haxhi Zeka” të Pejës.

Për këtë, Universiteti “Haxhi Zeka” ka reaguar në web-faqe, duke e kundërshtuar këtë vendim.

Por ajo që bie në sy është niveli i tmerrshëm i drejtshkrimit në reagimin e UP “Haxhi Zeka”.

Në vetëm tri fjali, janë bërë dhjetëra gabime gramatikore e drejtshkrimore.

Pa përfshirë gabimet gramatikore, ishin të shumta gabimet drejtshkrimore.  Për këto gabime, reaguan shumë qytetarë në rrjetet sociale, duke e korrigjuar njoftimin e tmerrshëm të Universitetit “Haxhi Zeka”. /Insajderi.com