30 centimetra borë në Itali dhe Francë

30 centimetra borë në Itali dhe Francë

Portali meteorologjik italian 3Bmeteo njoftoi një parashikim që parashikon shi dhe stuhi të madhe në Itali.

Parashikimi ka ardhur në dritë dhe 30 centimetra borë ka rënë sot në Alpe.

Fotografitë janë publikuar nga “Severe weather Europe” në faqen e tij në Facebook.

Përveç kësaj, dëborë kishte gjithashtu në pjesën veriperëndimore të Italisë, në 2.702 metra mbi nivelin e detit.

Borë ra në Francë, në juglindje të vendit, në një lartësi prej 2600 metrash.