34 aksidente në 24 orët e fundit në Kosovë

34 aksidente në 24 orët e fundit në Kosovë

34 aksidente kanë ndodhur në 24 orët e fundit në Kosovë, prej tyre asnjë nuk përfundoi me fatalitet.

Sipas statistikave të përgjithshme të Policisë, 13 aksidente ishin me të  lënduar dhe 21 aksidente pa të lënduar.

Ndërkaq Policia ka shqiptuar 941 gjoba në trafik.

Janë arrestuar 7 persona, 5 tjerë janë dërguar në mbajtje kurse 1 në vuajte të dënimit./Insajderi.com