Ndërsa njerëzit kërkojnë mënyra të reja dhe tërheqëse të argëtimit për ti kaluar orët e tyre në shtëpi, ekipi në Launcher ka disa sugjerime.

Për ata që janë të interesuar ose ata që i duan shumë lojërat, ose ata që e kanë atë pasion, tani kanë më shumë kohë për të eksploruar, dhe ekipi i Launcher ka përpiluar një listë të lojërave interesante dhe kreative për ju, transmeton Telegrafi.

Këta janë tituj që na kanë mahnitur dhe mahnitur ndër vite, dhe ato mund të luhen nga të gjitha brezat dhe në të gjitha format si në PS ashtu edhe në PC.

Pra, jo, nuk do të gjeni Super Mario Bros., apo edhe disa lojëra që i kemi quajtur më parë lojërat më me ndikim të dekadës së kaluar. Por do të gjeni lojëra cilësore dhe argëtuese për lojtarë të rinj dhe të vjetër.

Night in the Woods

The Witcher 3: Wild Hunt

Overwatch

Animal Crossing: New Horizons

Horizon Zero Dawn

Fortnite

Warframe

Fallout 4

Hitman 2

Yakuza 0

Minecraft

Prey

Kentucky Route Zero

Rocket League

Apex Legends (and Titanfall 2)

Fire Emblem: Three Houses

Legend of Zelda: Breath of the Wild

Star Wars Jedi: Fallen Order

Disco Elysium

Super Smash Bros. Ultimate

Stardew Valley

Bloodstained: Ritual of the Night

Control

Dead Cells

Destiny 2

God of War

Spider-Man

Call of Duty: Modern Warfare/Warzone

NHL 14

Battlefield 4

The Beginner’s Guide

Inside

Red Dead Redemption 2

Persona 5

Hellblade: Senua’s Sacrifice