35-vjeçari që dëshiron të duket më i vjetër

35-vjeçari që dëshiron të duket më i vjetër

Të gjitha duan të mashtrojnë vitet dhe të fshehin moshën e vërtetë, madje ka nga ata që u drejtohen ndërhyrjeve ekstreme estetike për ta realizuar këtë.

Por ky nuk është rasti i Pawel Ladziak. Trajneri personal i palestrës nga Varshava bën gjithçka për t’u dukur më i moshuar nga sa është.

35-vjeçari lyen mjekrrën dhe flokët me ngjyrë të bardhë, që të duket si i thinjur dhe duket se pikërisht kjo zgjedhje i ka siguruar një sukses të madh në rrjetet sociale, sidomos në Instagram, ku shumë mendojnë se është mbi 60 vjeç.

Në fakt, me look-un e tij të “vjetërsuar” është e kënaqur edhe e dashura e Pawel, Magda, gjithashtu modele.