37 të arrestuar dhe një mijë e 212 gjoba brenda një dite në Kosovë

37 të arrestuar dhe një mijë e 212 gjoba brenda një dite në Kosovë

Policia brenda një dite arrestoi 37 persona, shqiptoi 1212 gjoba në trafik

Ndalime dhe shqiptime të gjobave në trafik nga ana e Policisë së Kosovës, pati edhe përgjatë 24 orëve të fundit në vend, njofton Insajderi.

Gjatë kësaj periudhe kohore, PK ka arrestuar 37 persona të dyshuar që janë përfshirë në veprime të ndryshme të kundërligjshme.

Përveç kësaj, janë shqiptuar edhe një mijë e 212 gjoba për kundërvajtje të ndryshme në trafikun rrugor.

Ndërsa kanë ndodhur 26 aksidente trafiku. /Insajderi.com