3Z ‘shëtitet’ pas mesnatës rrugëve të Prishtinës

3Z ‘shëtitet’ pas mesnatës rrugëve të Prishtinës

Një veturë zyrtare me targa “3Z” është parë duke shëtitur pas mesnate rrugëve të Prishtinës.

Gazetarë të Gazetës Insajderi kanë parë veturën zyrtare rreth orës 00:15 min duke u lëvizur në lagjen “Kodra e Trimave” e njohur si “Vranjevci”.

Në këtë veturë shihet vozitësi dhe një pasagjerë derisa ndalen pranë një parkingu në këtë lagje.

Më poshtë mund të shihni foto të kësaj makine. Ndërsa kërkojmë falje nëse fotot janë pak të turbullta mirëpo nga shpejtësia e veturës fotot janë bërë jo edhe aq të qarta. /Insajderi.com