4 vjeçarja mbytet në pishinën e resortit, familjarët fajësojnë rojet

4 vjeçarja mbytet në pishinën e resortit, familjarët fajësojnë rojet

Një vajzë ka vdekur pasi që kishte rënë në një pishinë të hotelit në Egjipt.

Skia Warson sipas The Sun thuhet se kishte rrëshitur dhe kishte përplasur kokën para se të binte në ujë.

Familjarët e saj nuk mund ta shihnin më deri në momentin kur roja u zhyt dhe e gjeti atë.

Po ashtu ata e fajësonin resoritn në të cilën qëndronin pasi që në të ekzistonte vetëm një roje për mbikqyrjen e turistëve

Menaxheri i hotelit me katër yje në brigjet e Detit të Kuq mohoi çdo përgjegjësi: “Kjo ndodhi sepse vajza e vogël nuk kishte përkujdesje nga askush”.