50 persona të lënduar nga përplasja e dy trenave në Austri

50 persona të lënduar nga përplasja e dy trenave në Austri

Dy trena të pasagjerëve janë përplasur me njëri-tjetrin në stacionin e Salzburgut të Austrisë, duke lënë së paku 50 të lënduar

Sipas raportimit të medieve lokale, aksidenti ka ndodhur në mëngjesin e hershëm, përderisa deri në këto momente nuk ka të lënduar seriozë apo në rrezik për jetë.

Ende nuk janë të qarta arsyet që dërguan deri te ky aksident.

Në vendin e ngjarjes kanë shkruar Policia, Kryqi i Kuq, zjarrfikësit dhe ekipet e tjerë të emergjencës për të ofruar ndihmë.