543 gjoba për shkelësit e masave anti-COVID

543 gjoba për shkelësit e masave anti-COVID

Policia e Kosovës ka shqiptuar 543 gjoba për shkelësit e masave anti-COVID, njofton Insajderi.

Ndërsa, janë shqiptuar 890 tiketa për ata që nuk respektuan rregullat e komunikacionit.

Gjatë njëzetekatër orëve të fundit kanë ndodhur 21 aksidente me të lënduar e 44 me dëme materiale.

Policia ka arrestuar 17 persona, tetë i ka dërguar në mbajtje dhe tre persona janë dërguar në vuajtje të dënimit. /Insajderi.com