585 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

585 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

Qindra tiketa dënimi janë shqiptuar gjatë 24 orëve të fundit për qytetarët të cilët nuk kanë respektuar rregullat anti-COVID-19, njofton Insajderi.

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë kësaj kohe në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 585 gjoba në bazë të ligjit COVID-19.

Bazuar në raportin 24-orësh të PK-së, gjithashtu janë shqiptuar edhe 994 gjoba trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se në këtë periudhë kohore kanë ndodhur 23 aksidente trafiku me të lënduar dhe 35 aksidente me dëme materiale. /Insajderi.com