6 albume të reja që nuk duhet të ju ikin pa dëgjuar

6 albume të reja që nuk duhet të ju ikin pa dëgjuar

Albumi i ri i kompozitores dhe producentes në Mbretërinë e Bashkuar E.M.M.A, Indigo Dream, arrin shtatë vjet pas albumit debutues të saj, Blue Garderdens. Gjatë asaj kohe, E.M.M.A. themeloi Producergirls, një produksion i cili ofroi workshope për dhe artista non-binar që dëshirojnë të mësojnë për muzikën elektronike dhe produksionin, raporton Dazed, shkruan Insajderi.

Po sjellim për ju albumin më të ri të kësaj artisteje dhe 5 albume të tjera nga artistë si Dominic Fike, Alanis Morissette, Brandy,LIV.E dhe Romare, të cilat janë dalluar për cilësinë e tyre dhe nuk duhet të ju ikin./Insajderi.com