623 gjoba për shkelësit e masave anti-COVID

623 gjoba për shkelësit e masave anti-COVID

623 gjoba janë shpërndarë për shkelësit e masave anti-COVID, njofton Insajderi.

Këto ndëshkime bazën ligjore e kanë tek ligji anti-COVID i miratuar në Kuvendin e Kosovës.

Policia ka raportuar se ka shqiptuar edhe 690 tiketa për ata që nuk respektuan rregullat e komunikacionit.

Gjatë ditës së fundit ka ndodhur një aksident me fatalitet. 34 aksidente me të lënduar e 33 me dëme materiale.

Janë arrestuar 22 persona dhe 12 janë dërguar në mbajtje. /Insajderi.com