63 aksidente për 24 orë

63 aksidente për 24 orë

63 aksidente kanë ndodhur në njëzetekatër orët e fundit në Kosovë.

Fatkeqësisht një prej tyre ishe me fatalitet, behët fjalë për një aksident në magjistralen Podujevë-Prishtinë, ku në raportin e Policisë thuhet se “ dyshohet që i ndjeri kishte probleme shëndetësore dhe nuk ka vdekur si pasojë e aksidentit”.

Përpos kësaj, ishin edhe 28 aksidente me të lënduar e 34 me dëme materiale.

Shkak i mosrespektimit të gjobave anti-COVID, Policia ka shpërndarë 1.131 gjoba. /Insajderi.com