fbpx

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut.

Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të cilët kanë siguruar se si bëhet transferimi i tyre në burgun e Idrizovës,

Ministria e Punëve të Brendshme nën masa të rrepta të sigurisë, duke përfshirë disa njësite speciale, helikopterë dhe policë në uniformë, bën transferimin e tyre në burgun e Idrizovës.

Sipas Klan Maqedoni, aksioni për transferimin e “Grupit të Kumanovës” në burg është mbajtur në fshehtësi dhe është përgatitur nga një grup më i vogël i njerëzve.

Për më shumë ndiqni pamjet:

#GRUPIIKUMANOVËS E QON NË KËMBË MINISTRINË E PUNËVE TË BRENDSHME

#GRUPIIKUMANOVËS E ÇON NË KËMBË MINISTRINË E PUNËVE TË BRENDSHME #КУМАНОВСКАТАГРУПА ГО КРЕНА НА НОЗЕ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ

Gepostet von Klan Macedonia Television am Mittwoch, 12. Juni 2019