66 aksidente brenda ditës në Kosovë

66 aksidente brenda ditës në Kosovë

24 aksidente kanë ndodhur në 24 orëshin e fundit me të lënduar dhe 42 aksidente vetëm me dëme materiale.

Në total numri i aksidenteve është 66.

Policia e Kosovës në raportin e saj ditor ka treguar që ka shqiptuar 951 tiketa trafiku.

Numri i aksidenteve viteve të kaluar gjatë verës ka qenë më i madh. Kosova ka humbur shumë jeta njerëzisht nga aksidentet fatale. /Insajderi.com/