7 mënyrat më të zakonshme të vdekjes gjatë transportit

7 mënyrat më të zakonshme të vdekjes gjatë transportit

Teknologjia ka bërë që njeriu modern të kenë shumë mënyra për të udhëtuar. Por, fatkeqësisht, janë shtuar edhe mënyrat e vdekjes gjatë transportit.

Shumica e mjeteve të sotme kanë sisteme sigurie, të cilat i ulin shumë gjasat për t’u përballur me vdekjen.

Por me gjithë rripin e sigurimit, jastëkët e ajrit, sistemet moderne të frenimit, etj, numri i vdekjeve nga aksidentet mbetet i lartë.

Këto janë mënyrat më të zakonshme të vdekjes nga një aksident transporti:

Numri më i lartë i vdekjeve gjatë transportit vjen nga automjetet, makinat

Mënyra e dytë më e zakonshme, si këmbësor

Numri më i lartë i vdekjeve gjatë transportit vjen nga automjetet, makinat

Me biçikletë, në vend të katërt

Mjetet lundruese janë në vend të tretë për mundësinë e aksidenteve vdekjeprurëse, përfshi varkat e vogla dhe anijet
Mjete fluturuese renditen të dytat për më pak vdekje

Transporti me të cilin ka më pak gjasa të vdisni, është hekurudha