8 “legjendat” që kanë fituar gjithçka

8 “legjendat” që kanë fituar gjithçka

Cilët i kanë fituar të gjitha trofetë e mundshëm ndërkombëtarë me kombëtaren dhe klubet? Cilët janë ata kanë fituar Kupën e Botës, Evropianin, Champions League dhe një tjetër nga Kupat e Evropës, pra gjithçka të mundshme në arenën ndërkombëtare? “

Franz Beckenbauer

EURO: Gjermani 1972

Kupa e Botës: Gjermani 1974 e 1990 (si trajner)

Liga e Kampioneve: Bayern 1973/74, 1974/75 e 1975/76

Kupa e Kupave: Bayern 1966/67

Liga e Evropës: Bayern 1995/96 (si trajner)

Jupp Heynckes

EURO: Gjermani 1972

Kupa e Botës: Gjermani 1974

Liga e Kampioneve: Real Madrid 1997/98 (si trajner), Bayern 2012/13 (si trajner)

Liga e Europës: Mönchengladbach 1974/75

Sepp Maier

EURO: Gjermani 1972

Kupa e Botës: Gjermani 1974

Liga e Kampioneve: Bayern 1973/74, 1974/56 e 1975/76

Kupa e Kupave: Bayern 1966/67

Juan Mata

EURO: Spanjë 2012

Kupa e Botës: Spanjë 2010

Liga e Kampioneve: Chelsea 2011/12

Liga e Europës: Chelsea 2012/13

Gerd Müller

EURO: Gjermani 1972

Kupa e Botës: Gjermani 1974

Liga e Kampioneve: Bayern 1973/74, 1974/56 e 1975/76

Kupa e Kupave: Bayern 1966/67

Hans-Georg Schwarzenbeck

EURO: Gjermani 1972

Kupa e Botës: Gjermani 1974

Liga e Kampioneve: Bayern 1973/74, 1974/56 e 1975/76

Kupa e Kupave: Bayern 1966/67

Fernando Torres

EURO: Spanjë 2008, 2012

Kupa e Botës: Spanjë 2010

Liga e Kampioneve: Chelsea 2011/12

Liga e Europës: Chelsea 2012/13