203 raste të reja me Covid-19

203 raste të reja me Covid-19

Gjatë ditës së sotshme në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare nga gjithsej  419 mostra të marra, kanë rezultuar pozitiv me Covid-19 gjithsej 203 persona , ndërsa të shëruar gjatë ditës së sotshme janë 71 persona, njofton Insajderi.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 75 raste, komuna Gjilan 28 raste, komuna Ferizaj 21 raste, komuna Fushë Kosovë 11 raste, komuna Lipjan 11 raste, komuna Podujevë 8 raste, komuna Viti 6 raste, komuna Mitrovicë 6 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Skenderaj 4 raste, komuna Gjakovë 3 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Pejë 3 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Deçan, Prizren dhe Shtërpce./Insajderi.com