Netflix publikon listën me filmat më të shikuar ndonjëherë

Netflix publikon listën me filmat më të shikuar ndonjëherë

Netflix zakonisht është shumë misterioz sa i përket shikueshmërisë, mirëpo kohë pas kohë raporton numra kur filma apo seriale të caktuar tregojnë sukses.

Filmi më i shikuar i Netflix është  trilleri Extraction i regjisorit Chris Hemsworth i cili ka dalë në muajin Prill. Netflix pretendon që filmi ka marrë 99 milion shikime, raporton Independent, shkruan Insajderi.

Në listë është poashtu filmi Bird Box me Sandra Bullock dhe filmi kriminalistik 6 Underground.

Ndërsa prej serialeve më të shikuar është Tiger King dhe seriali i adoptuar nga lojëra kompjuterike The Witcher.

  1. Extraction – 99 Million

 

  1. Bird Box – 89 Million

 

  1. Spenser Confidential – 85 Million

 

  1. 6 Underground – 83 Million

 

  1. Murder Mystery – 83 Million

 

  1. The Irishman – 64 Million

 

  1. Triple Frontier – 63 Million

 

  1. The Ërong Missy – 59 Million

 

  1. The Platform – 56 Million

 

  1. The Perfect Date – 55 Million./Insajderi.com