A bëri ashtu siç kishte premtuar aktorja me 7 milionë dollarët që mori nga Johnny Depp?

A bëri ashtu siç kishte premtuar aktorja me 7 milionë dollarët që mori nga Johnny Depp?

Johnny Depp dhe Amber Heard kanë qenë në lajme shumë së fundmi, por jo për filmat e tyre apo projektet e ardhshme. Në vend të kësaj, emrat e tyre janë bërë tituj për padinë e Johnny Depp ndaj ish-bshkëshortes, Amber Heard për shpifje, njofton Insajderi.

Edhe pse gjyqi kishte përfunduar, një aktgjykim nuk është arritur akoma. Sidoqoftë, kjo nuk ishte beteja e parë ligjore që përfshin aktorët. Depp dhe Heard patën një ndarje shumë publike dhe të çrregullt në të cilën ish u pajtuan të paguanin një marrëveshje divorci prej 7 milionë dollarësh.

Pas kësaj, fansat po pyesnin nëse Heard do t’i qëndronte vërtet fjalës së saj dhe t’i dhuronte paratë. Ajo premtoi të ndante shumën prej 7 milionë dollarësh midis Unionit Amerikan të Lirive Civile dhe Spitalit të Fëmijëve Los Angeles. Kjo e fundit konfirmoi dhurimin e saj në raportin vjetor të sajtë vitit 2017 pasi emri i saj u rendit në listën e nderit në faqen e internetit të spitalit.

Forbes vuri në dukje se Heard këmbënguli që në fillim se për të, nuk ishte kurrë për paratë.

“Siç përshkruhet në urdhrin kufizues dhe zgjidhjen e divorcit, paratë nuk luanin asnjë rol për mua personalisht dhe kurrë nuk kanë luajtur, përveç në masën që unë mund t’i dhuroja ato për bamirësi dhe, duke bërë kështu, shpresoj t’i ndihmoj ata që më pak të aftë të mbrojnë veten e tyre,” – pati thënë aktorja. /Insajderi.com

Burimi: Cheat Sheet