A do të shkojë vendi në zgjedhje apo do të ketë kryeministër të ri? – ja çfarë thotë Kushtetuta

Ramush Haradinaj, ka thënë dorëheqje të parevokueshme nga pozita e kryeministrit të vendit. Lajmin e ka bërë të ditur vet ai në mbledhjen e sotshme të Qeverisë. Ai tha se është ftuar nga Gjykata Speciale dhe se atje nuk mund të shkoj në postin e kryeministrit, por do të shkoj si qytetar i Kosovës, Ndërsa … Continue reading A do të shkojë vendi në zgjedhje apo do të ketë kryeministër të ri? – ja çfarë thotë Kushtetuta