A e keni parë episodin e ri të “Schengen Visa” – Sa i ka kushtuar Xhemjalit që ta sjellë Mashën në Kosovë

A e keni parë episodin e ri të “Schengen Visa” – Sa i ka kushtuar Xhemjalit që ta sjellë Mashën në Kosovë

Episodi i 11-të i serialit “Schengen Visa” në Gjirafa Video, solli tema nga më të ndryshmet e më qesharaket.

Temë kyçe kësaj radhe ka qenë Masha, Kadeti GSI, tradhtia, sekretet e ambasadës, e shumëçka tjetër, shkruan Insajderi.

Personazhet edhe kësaj radhe paraqesin lojën e mrekullueshme të tyre.

Xhejmali, Axhi Basri, Ema, Nëntori dhe Lulja kanë disa probleme. Për t’i ditur ato, shikoni më poshtë episodin e ri të “Schengen Visa” me titull “Kodeti GSI”.

Seriali “Schengen Visa” është prodhim i Gjirafa Studios dhe episodat e ri shfaqen çdo të diel prej ora 20:00 vetëm online në platformën GjirafaVideo.com./ Insajderi.com