A e keni parë “The great wall” të “Schengen Visa”

A e keni parë “The great wall” të “Schengen Visa”

“The great war” ishte episodi i 20-të i “Schengen Visa”.

Edhe ky episod sjellë të papriturat që u ndodhin personazheve tashmë shumë të dashur për publikun.

Ku kanë shkuar punëtorët e ambasadës më të famshme në Kosovë?

Shikojeni episodin e ri të këtij seriali i cili sjellë në role aktorët: Ernest Malazogu, Shengyl Ismaili, Lulzim Bucolli, Granit Uka, Semira Latifi, Rifat Smani, Hajat Toçilla.

“Schengen Visa” është prodhim i Gjirafa Studio dhe shfaqet vetëm në Gjirafa./ Insajderi.com