Mësoni a mund të gjeni punë në Gjermani edhe nëse nuk e dini gjuhën gjermane?

Mësoni a mund të gjeni punë në Gjermani edhe nëse nuk e dini gjuhën gjermane?

Për individët e kualifikuar me pak apo pa njohuri të gjuhës gjermane kemi një lajm të mirë: “Në Gjermani ka disa pozita të lira pune që mundësojnë që kandidatët të njohin gjuhën angleze, pa pasur detyrim të flasin edhe gjuhëne gjermane”.

Këto vende të lira pune nuk janë të pakta, në fakt ka mjaft të tilla por varet nga profesioni. Mjaft që të kërkoni në gjuhëën angleze “English Speaking Jobs in Germany” dhe juve do iu hapen vegëza të uebfaqeve kryesore ku postohen këto oferta pune.

Para se të aplikoni për punë duhet të vlerësoni situatën tuaj aktuale, edukimin tuaj, aftësitë tuaja dhe të tjera. Kur kërkoni për vende pune për anglishtfolës kini parasysh se në disa profesione nuk ka mungesë të punonjësve dhe kjo ju pakëson gjasat për t’u punësuar. Kërkoni për pozita pune ku ekzistojnë aktualisht mungesë e fuqisë punëtore.

Për më shum informacione kliko këtu: https://www.punsohu.eu/sq