A janë të lënduar me të vërtet Messi dhe Ronaldo

A janë të lënduar me të vërtet Messi dhe Ronaldo

Kohëve të fundit në futboll kemi parë taktizime të qarta nga klubet e mëdha të cilat pushojnë lojtarët e tyre me qëllim të tua ruajnë freskinë gjatë ndeshjeve të rëndësishme.

Kjo strategji e menduar mirë nga stafi mjekësor dhe trajnerët kondicional, po bën që Ronaldo dhe Messi të pushohen mirë pas ndeshjeve 15 deri në 20 ndeshjeve pa pushuar.

Lexoni artikullin e plotë në Insporti.com, duke klikuar KËTU

A janë të lënduar me të vërtet Messi dhe Ronaldo