A ju kujtohet koha kur Genta dhe Geti i këndonin Ramushit?

A ju kujtohet koha kur Genta dhe Geti i këndonin Ramushit?

Genta Ismajli dhe Getuar Selimi janë dy artist shumë të suksesshëm të estradës tonë.

Genta dhe Geti në 2007 sollën hitin “Krejt e din” kënga aso kohe ishte një hit i padiskutueshëm.

Edhe pse kënga i dedikohej Ramush Haradinajt, jo të gjith e kuptuan qëllimin, këna u bë një hit i padiskutueshëm dhe dëgjohej kudo.

Kënga madje është përdorur disa herë në fushata elektorale nga AAK.

Genta dhe Geti edhe pse shtet ne vete nuk realizuan kurrë më ndonjë këngë së bashku.